Zoom vragen Ambassadeurs

Wat moet ik doen?
Wat is er gezegd?
Maar hoe zit dat dan?
Wacht, ik leg het je uit op een bierviltje.

Eerlijk en open

Sommige mensen begrijpen het 100%, sommigen zeggen gewoon eerlijk dat ze het nog niet helemaal snappen en weer anderen doen alsof ze het snappen. Daarom vanavond gewoon weer de tijd en ruimte om te vragen over het verdienmodel en meer. Max heeft er een prachtig bierviltje voor gemaakt dat je kan gaan gebruiken.


Mijn visitekaartje

Ga niet zelf - ook al is het o zo goed bedoeld - aan het freubelen

Als je de organisatie wilt promoten, ga dan geen eigen ontwerpen of teksten maken die o zo goed bedoeld zijn, maar soms de doelstelling en het gedachtegoed bijten. Heb je een idee of zou je andere teksten willen gebruiken op social media of waar dan ook, leg het dan eerst voor aan Max. Dat doe ik ook. Max is, naast de man op de juiste plek met de juiste instelling, ook nog eens onze "crea-bea" expert die weet hoe je subtiel de juiste mensen aantrekt.
Wil je ook zo'n visitekaartje en bierviltjes en overige promo-artikelen?
Kijk dan binnenkort in de promo-webshop voor Ambassadeurs.  https://www.aangenamerleven.nl/waarom/ontwikkeling/promotie 

Volledig terecht afgestompt   

Sommige mensen denken dat je je als Ambassadeur moet richten op de "standaard" MLM-mensen. Dat is echt niet de de bedoeling. De meeste van ons weten dat en respecteren dat. Om het toch maar eens te herhalen; Aangenamer Leven is een ledenorganisatie en heeft NIETS met MLM. Niet dat MLM slecht is, maar in Nederland en België is een groep van ca. 3.000.000 mensen die volledig is afgestompt op gegil en telkens weer nieuwe netwerken. Er is ook een groep van ca. 10-15.000 mensen die van netwerk naar netwerk springt. Een -helaas- groot aantal daarvan gunt elkaar het licht in de ogen niet. Ze branden elkaar liever af dan samen te werken. Ga je echt niet richten op deze groep mensen. Gedraag je als Ambassadeur. Zodra mensen echt interesse hebben komen ze wel. Liever een kleine groep die het gedachtegoed perfect uitdraagt, dan een grote groep die de ware doelstelling en missie totaal vergeet of minacht.
Liever geen klant dan een ontevreden klant. Groeien op de juiste manier doen we toch wel.
https://www.aangenamerleven.nl/waarom/kinderschoenen

Agenda 6-7-2020:

1. 100% vragenuurtje (45 minuten) 

Mocht je later zijn dan 20:00 uur om in te loggen, doe dat dan svp niet meer.
De Zoom moet dan telkens onderbroken worden en dat is een beetje lastig voor degene die er al in zitten. De gehele opname van de meeting komt later op de site.   


Lees je rijk

Marketing zoals we die gewend zijn is inmiddels totaal, maar dan ook totaal achterhaald. Iedereen rent achter Google aan en doet het zelfde kunstje 300 keer achter elkaar. 'Vernieuwd en nu nog schoner en nog beter' en dat soort teksten wordt gelukkig door steeds meer mensen echt niet meer geslikt. Net zoals het zogenaamd o zo belangrijk nummer#1 in zoekmachine's en dat soort geschreeuw. Grijze muizen dus.

Lees onderstaande boeken (of in ieder geval de uittreksels) en zie hoeveel voorsprong je hebt op het moment dat je het over totaal andere boeg gooit en de schreeuwers niet meer volgt. Door het lezen van deze twee boeken snap je echt wat het vermarkten van een gedachtegoed inhoudt.   First they ignore you - then they laugh at you - then they fight you
then you win

UITNODIGING en INLOG:

https://us04web.zoom.us/j/78380249442?pwd=cmlBS216dHZHZ01LcTVXRjZoa0ptZz09

6 juli 2020, aanvang 20:00 uur.
Meeting ID  : 783 8024 9442
Password: 3cSU3P