Het aanvraagformulier is door de potentiële klant ingevuld.

Wat nu?

 1. Kees heeft het formulier ingevuld en naar ons verstuurd via de verzendknop op de site.

 2. Kees krijgt automatisch een bedankje in zijn mail waarin wordt aangegeven dat we de mail in goede orde hebben ontvangen en indien nodig nog contact met hem zullen opnemen.

 3. Natascha - Office Manager van Aangenamer Reizen - neemt het aanvraag-formulier door, kijkt of Kees een juiste referentie heeft aangegeven en stuurt hem dan een "automatische - standaard" mail terug in de trend van:

  - Hallo Kees, Mijn naam is Natasha en ik ben Office Manager van Aangenamer Reizen. U heeft zojuist een aanvraag gedaan via Travelflix.org. Ik zal ervoor zorgen dat u de toegangscode voor 6 maanden GRATIS gratis gebruik maken / testen van de BuddyPass van Jifu ontvangt. U ontvangt van Jifu zometeen een mailbericht waarin u e.e.a kunt bevestigen.

  - Die mail is mogelijk in het Engels en wellicht even lastig om op de juiste manier door te stappen. Mocht het niet lukken of heeft u vragen; neem dan s.v.p rechtstreeks contact met mij op zodat ik u verder kan helpen om deze heel bijzondere aanbieding compleet te maken. Ik doe dat graag. Het is mijn werk en mijn hobby. U kunt mij bereiken op 0610-723883. Bellen of Appen mag natuurlijk allebei.

 4. Nu regelt Natascha de benodigde zaken bij Jifu zodat Kees - via het account van de referent - de digitale pas krijgt toegestuurd. Zodra Kees e.e.a heeft terug gestuurd is alles in kannen en kruiken en is Kees -voor de rest van zijn leven - klant en/of collega van de referent.

 5. Mocht Kees niet binnen 24 uur reageren op de mail van Natasha of mocht zichtbaar zijn dat Kees de vervolgstappen niet heeft genomen, stuurt Natasha een App naar Kees. Hierin geeft ze bijvoorbeeld aan:  - "Hallo Kees. Is het allemaal gelukt met het actief maken van je BuddyPass of kan of mag ik je nog ergens mee helpen? Bel of App me gerust via dit nummer. Groetjes Natasha (Office Manager Aangenamer Reizen).

 6. Na deze acties is het afhankelijk van hoe/wat Kees heeft gedaan en wat er is gedaan voor Kees. Natasha blijft contactpersoon voor Kees en helpt hem bij al zijn vragen. Natascha is DE SPECIALIST op het gebied van Reizen en ervoor zorgen dat iedere aanmelder op de juiste manier geholpen wordt binnen het Jifu verhaal. Natasha is ook DE SCHAKEL tussen Jifu, Kees en iedere referent. Natasha is de KARTREKKER en SPIL van voor TRAVELFLIX - JIFU en (deels) AANGENAMER REIZEN. Ze wordt in haar werkzaamheden gesteund en betaald door/via de hoofdaccounthouders van het JIFU-account.        
     
 7. De hoofdaccounthouders van het Jifu-account zijn op dit moment Arno(50%), Frank (25%), Adri (25%). De huidige afspraak/belofte is dat, indien inkomsten in een week € 1000,=  te boven gaan, 50% wordt afgedragen aan de organisatie Aangenamer Leven en haar Ambassadeurs. Zodra Natasha haar werkzaamheden start wordt de verdeling: Arno (30%), Frank (20%), Adri (20%), Natasha (30%) en gaat wordt de drempel van € 1000 verhoogd naar € 1500

 8. Voorbeeld 1: Natasha is toegetreden als Office Manager. De inkomsten via Jifu bedragen in week X:  € 1.200.
  Dit is dus onder de grens van € 1500. De kartrekkers Natasha, Arno, Frank en Adri ontvangen hun percentage en er gaat niets naar de groep.
    
 9. Voorbeeld 2: Natasha is toegetreden als Office Manager. De inkomsten via Jifu bedragen in week X:  € 4.000.
  Dit is dus € 2.500 boven de grens van € 1.500. De kartrekkers Natasha, Arno, Frank en Adri ontvangen hun percentage en 50% van de "meer winst" (€ 1.250) gaat naar de organisatie en groep. Die hoeven daar dus NIETS voor te doen.

 10. Voorbeeld 3: DE GRENS. De grens is bepaald op € 5.000. Mocht het JIFU account in een bepaalde week MEER dan € 5.000 opleveren, dan gaat ALLES boven die grens naar de groep. Dus bijvoorbeeld in week X ontvangt het hoofdaccount € 12.000. Dan ontvangen initiatiefnemer Arno en kartrekker Natascha maximaal 30% van € 5.000 is € 1.500,= per persoon. Adri en Frank ontvangen ieder 20%, is € 1.000 per persoon. De groep ontvang dan de volledige meerwinst van € 7.000.

 11. Wat kost het de referent en wat levert het hem/haar op.
  Mocht via de referent zich iemand (Kees) aanmelden die alleen maar klant wordt en geen collega, dan ontvangt Kees korting, en de referent hetzelfde bedrag aan commissie als Kees als klant. Het hoofdaccount (dus ook Natascha) ontvangt dan niets. Dat kan natuurlijk niet. Op zo'n moment betaalt de referent dan ook 20% van de commissie die hij of zij ontvangt aan het hoofdaccount. Voorbeeld. Kees boekt een reis via referent Bas. Kees krijgt € 500,- korting en Bas € 500,- Commissie. Dan draagt Bas 20% van die commissie af aan het hoofdaccount. Bas betaalt dus op dat moment € 100,- aan het hoofdaccount en houdt dus € 400,- over aan het klant worden door Kees. Het hoofdaccount (en dus ook Natasha) werkt dan niet voor niets. Ook hier geldt weer dat deze inkomsten voor het hoofdaccount verdeeld worden onder de initiatiefnemers, kartrekkers en de organisatie. De verdeling is hier echter anders. Natasha en Arno ontvangen 10%,  Frank en Adri 5% en 70% !!! gaat terug naar de groep. Hier zijn geen minima of maxima aan verbonden. Dus stel in Week X komt er via klantverkopen door Bas en alle anderen € 4.000,- retourprovisie binnen, dan ontvangen Natasha en Arno € 400,- Adri en Frank € 200,- en de groep € 2.800,-             

Waarom zou Bas (lid van Jifu in onze structuur) iemand doorsturen naar de Travelflix site?

 1. Het kost Bas (behoudens zijn Jifu bijdrage) Helemaal niets.
 2. Bas hoeft zelf helemaal niets te doen. Natascha doet het werk.
 3. Zodra zijn klant Kees een reis boekt ontvangt Bas zijn commissie en draagt daar een klein gedeelte van af (20%)
 4. Zodra klant Kees collega wordt komt hij in de structuur van Bas en krijgt Bas dus daarover zijn "boom" commissie
 5. Bas deelt, als ambassadeur van Aangenamer Leven, mee in de groepscommissie zoals hierboven uitgelegd.   

Waarom zou Beppie (GEEN lid van Jifu) maar wel Ambassadeur van Aangenamer Leven iemand doorsturen naar de Travelflix site?

 1. Beppie deelt mee in de groepswinst die verdeeld wordt onder alle ambassadeurs en de stichting. 

Stel dat iemand, aangebracht door een Beppie, klant of lid wordt binnen Jifu, Onder wie wordt die dan ingeschreven?

 1. Dat gaat om en om. Dat wil zeggen: dat als er 16 mensen zich aanmelden als klant of lid van jifu, dat er 8 naar het hoofdaccount gaan en 8 naar de jifu-leden daaronder. Hierin wordt niemand voorgetrokken of achtergesteld en wordt van links naar rechts alles gevuld onder het hoofdaccount. Het moge duidelijk zijn dat hoe hoger je in de boom zit, hoe meer mensen je automatisch onder je krijgt.    

Op zoek naar Natasha

Ik kan me voorstellen dat alles aan de ene kant duidelijk is en aan de andere kant vragen oproept.
Om die vragen te beantwoorden wil ik de -potentieel- bestuursleden en ambassadeurs uitnodigen voor een gezamenlijke Zoom.
Maandag 25 mei om 20:00 uur als het kan (of vanavond kort) 
De agenda van de Zoom krijg je nog.